Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (1)Реферативна база даних (3)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Тютюкова Д$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.

Гринченко Н. Г. 
Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти [Електронний ресурс] / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова, П. П. Пивоваров // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 57-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 626.704 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Пивоваров Є. П. 
Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Електронний ресурс] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(2). - С. 131-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(2)__19
Наведено результати впровадження інноваційних технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення щоденного вжитку, в основу яких покладено форми та методи внесення функціональних інгредієнтів для регулювання за хімічним складом раціонів харчування. Новітехнології розроблено із застосуванням сучасних способів капсулювання, структурування методом іонотропного гелеутворення, регулювання хімічного складу з метою мінімізації калорійності під час складання раціонів, максимізації корисності їжі за умови дотримання балансу енерговитрат організму й оптимізації технологічного процесу тощо.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.337 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Гринченко Н. 
Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів із сиру кисломолочного [Електронний ресурс] / Н. Гринченко, П. Пивоваров, О. Гринченко, Д. Тютюкова, Р. Плотнікова // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 204-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_23
Без упровадження інновацій виробники прирікають себе на поступову втрату конкурентних переваг. За цих умов усе більшого значення набуває розробка та впровадження інноваційних технологій, реалізація яких дозволяє підвищити ефективність функціонування харчових виробництв. За умов розвитку сучасних форматів закладів ресторанного господарства використання напівфабрикатів різного ступеня готовності для виробництва кулінарної та кондитерської продукції є доцільним та економічно вигідним.
Попередній перегляд:   Завантажити - 381.79 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Гринченко Н. Г. 
Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості сиру кисломолочного [Електронний ресурс] / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 31-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_5
Попередній перегляд:   Завантажити - 527.327 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Тютюкова Д. О. 
Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції [Електронний ресурс] / Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 103-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 397.174 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського