Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Тютюкова Д$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Гринченко Н. Г. Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти [Електронний ресурс] / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова, П. П. Пивоваров // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 57-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_10
| 2. |
Пивоваров Є. П. Наукові основи технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення, одержаної шляхом акумуляції функціональних інгредієнтів [Електронний ресурс] / Є. П. Пивоваров, О. П. Неклеса, Г. В. Степанькова, Є. О. Коротаєва, Д. О. Тютюкова, А. М. Діхтярь, Н. В. Мряченко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 5(2). - С. 131-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_5(2)__19 Наведено результати впровадження інноваційних технологій харчової продукції лікувально-профілактичного призначення щоденного вжитку, в основу яких покладено форми та методи внесення функціональних інгредієнтів для регулювання за хімічним складом раціонів харчування. Новітехнології розроблено із застосуванням сучасних способів капсулювання, структурування методом іонотропного гелеутворення, регулювання хімічного складу з метою мінімізації калорійності під час складання раціонів, максимізації корисності їжі за умови дотримання балансу енерговитрат організму й оптимізації технологічного процесу тощо.
| 3. |
Гринченко Н. Вплив технологічних чинників на структурно-механічні та технологічні властивості напівфабрикатів із сиру кисломолочного [Електронний ресурс] / Н. Гринченко, П. Пивоваров, О. Гринченко, Д. Тютюкова, Р. Плотнікова // Технічні науки та технології. - 2018. - № 2. - С. 204-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnt_2018_2_23 Без упровадження інновацій виробники прирікають себе на поступову втрату конкурентних переваг. За цих умов усе більшого значення набуває розробка та впровадження інноваційних технологій, реалізація яких дозволяє підвищити ефективність функціонування харчових виробництв. За умов розвитку сучасних форматів закладів ресторанного господарства використання напівфабрикатів різного ступеня готовності для виробництва кулінарної та кондитерської продукції є доцільним та економічно вигідним.
| 4. |
Гринченко Н. Г. Дослідження впливу декальцифікації молока знежиреного на фізико-хімічні властивості сиру кисломолочного [Електронний ресурс] / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2018. - Вип. 1. - С. 31-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2018_1_5
| 5. |
Тютюкова Д. О. Аналіз технологій продукції з сиру кисломолочного як передумова інноваційного задуму нової продукції [Електронний ресурс] / Д. О. Тютюкова, Н. Г. Гринченко, П. П. Пивоваров, О. О. Гринченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2017. - Вип. 1. - С. 103-117. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2017_1_10
|
|
|